منتدى على مرسى

مرحبا بكم فى منتدى على مرسى
مع تحيات المدير:على مرسى:
طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن 613623[/b][/center]
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن 829894
ادارة المنتدي طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن 103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى على مرسى

مرحبا بكم فى منتدى على مرسى
مع تحيات المدير:على مرسى:
طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن 613623[/b][/center]
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن 829894
ادارة المنتدي طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن 103798

منتدى على مرسى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى على مرسى

منتدى عــــــــلى مـــــــــرسى يرحب بكم فى منتداة ويتمنى لكم قضاء اجمل الاوقات اذا كانت الزيارة الاولى نرجو التسجيل مع تحيات المدير العام للمنتدى:عـــــــــــلى مــــــــرســـــــــى

    طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن

    avatar


    نقاط : 0
    تاريخ التسجيل : 01/01/1970

    طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن Empty طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن

    مُساهمة من طرف  الأربعاء نوفمبر 16, 2011 7:57 pm

    طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن

    طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن Fc05e8e651
    تقطع الفرخه علي اربع ارباع وتتبل

    التتبيلة:

    بصله كبيرة مفريه+2طماطم مبشورة بمبشره البصل+عدد عصير 2 ليمون+رشه زعتر حوالي معلقتين كبار قليل من الملح

    الطريقة

    تتبل الفراخ بالتتبيله السابقه وتوضع علي ظهرها في الفرن وتسقي بالميه حبه بحبه وتتغطي بورق فويل

    بعد ما تستوي وشها الاولاني تقلب علي الوش التاني وتكمل تسويتها ثم يفتح الشوايه لتحمير وش الفراخ

    من الممكن اضافه شرايح بطاطس بيضاء علي ارضيه الصينيه او قليل من البسله والجزر
    تقدم مع ارز ابيض +سلطه خضرا او سلطه طحينا+او تبوله لبناني

    الزعتر في الفرن بيدي ريحه جميله جدااا لو مش بتحبوا البطاطس في ارضيه الصينيه ممكن تحمري بطاطس عاديه معاها...
    .ملحوظه:

    الصوص بتاعها حلو جدا البصل والطمطاطم والزعتر مع مزازة الليمون بيدي طعم رائع
    مواضيع اخرى
    http://forum.stop55.com/166427.html
    http://forum.stop55.com/173502.html
    http://forum.stop55.com/150752.html
    http://forum.stop55.com/149707.html
    http://forum.stop55.com/149875.html
    تتبيلة الفراخ المشويه والشيش طاووق........تجنن وسهله جداااااااااا....اممممم انا جوعت
    أولا لازم تعملى التتبيله دى قبل الاكل بيوم عشان تاخد حقها فى التتبيل
    الطريقه: 1- ضعى الفراخ فى طبق عميق
    2- ضعى عليها الزبادى ، لمون ، ملح ، ثوم ، زعتر ، زيت
    3- سيبيها فى التلاجه طول الليل
    الطبخ :
    ضعيها فى شواية البوتاجاز
    او الميكروويف
    أو لو كانت شيش طاووق (مكعبات فراخ مخليه) ضعيها
    فى اسياخ خشبيه على طاسه تيفال بدون ماتدهنيها اى زيوت
    ودوقى بقا وشمى احلى ريحة فراخ
    مواضيع اخرى
    http://forum.stop55.com/166427.html
    http://forum.stop55.com/173502.html
    http://forum.stop55.com/150752.html
    http://forum.stop55.com/149707.html
    http://forum.stop55.com/149875.html

    طريقه اخرى للفراخ المشويه بالخضار

    المتطلبات بدون مقادير

    دجاجة كاملة مغسولة و منظفة بالخل و الملح و الطحين عشان الزفرة ..بصلة كبيرة مفرومة و مخلوط معها بهارات متل الحبهان و الكركم و فلفل اسود و بهارات الدجاج..تقريبا راس ثوم و اكتر مدقوق و ايضا مخلوط معه البهارات..خضار مشكلة متل ذرة حبيبات و بيبي كورن(عرانيس ذرة صغيرة) و بازيلاء و جزر و بطاطا مقطعين و مشروم..حبة بندورة مفرومة و ممكن صويا صوص و ملح طبعا و كيس الشوي الخاص بالفرن حجم كبير

    طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن Eb7921ccbf

    الطريقة:
    قومي بعمل فتحات بالدجاجة بواسطة السكين(فتحات او شقوق كبيرة)و رشي عليها الهيل و فلفل اسود و قرفة و كركم و بهار مشكل و ملح و قليل من الصويا صوص و افركيه الجاجة بهم جيدا من الداخل و الخارج و بالفتحات هكذا

    احشي الشقوق بالثوم و حاولي تفركي الدجاجة بخلطة الثوم انت و بتحشيها هكذا
    عند الصدر

    و عند اللافخاد و الاوراك
    و احشيها من الداخل بالبصل المفروم و المفروك بالبهارات



    قلبي الخضار مع بعض و ضعي عليها القليل من الملح و الفلفل الاسود




    ضعي القليل من الخضار داخل كيس الشوي



    ضعي الدجاجة على الخضار و وزعي باقي الخضار حولها




    اغلقي الكيس جيدا و اعملي فتحة صغيرة بالكيس

    و ادخليها الفرن لمدة ساعة و نص تقريبا الى ان تستوي و بعدها حمري الوجه ممكن اضافة القليل من الصويا صوي لتعطي لون و قدميها..






    تقطع و توزع مع الخضار...و لا تنسو السلطة




    وبالهنا والشفا

    الطبخ العربي والعالمي

    منتديات الطبخ

    مواضيع اخرى
    http://forum.stop55.com/166427.html
    http://forum.stop55.com/173502.html
    http://forum.stop55.com/150752.html
    http://forum.stop55.com/149707.html
    http://forum.stop55.com/149875.html

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 4:59 pm